Connect with us

Societat

El passat 10 d’abril, la mobilitat a Balears va registrar una caiguda del 92%

El passat 10 d'abril, la mobilitat a Balears va registrar una caiguda del 92%

En ple estat d’alarma

El mapa de mobilitat “City Analytics” desenvolupada per la línia de negocis Endesa X, mostra que la major disminució del moviment de la població durant el confinament es va produir el passat 10 d’abril, amb una caiguda del 92% en els desplaçaments respecte al període del 13 de gener a l’1 de març.

Aquesta plataforma que Endesa ha llançat juntament amb els serveis de dades cartogràfiques Here Technologies, permet veure el moviment de les masses de població gràcies a la recopilació de dades agregades totalment anònimes, ha explicat l’entitat en un comunicat.

“City Analytics”, que principalment va ser pensada com un servei de dades per a impulsar l’avanç de les Administracions Públiques cap a les ciutats intel·ligents, s’ha adaptat a l’excepcional situació d’estat d’alarma pel coronavirus i ha permès recollir dades durant el confinament i la desescalada.

Aquest estudi de moviments de la població a les Illes durant el confinament mostra que també es va reduir la distància mitjana recorreguda en quilòmetres el 10 d’abril, i que es va experimentar un descens del 95% respecte a les primeres setmanes de l’any.

Són tendència