Connect with us

Comunitat

Balears suma un mort i un contagi més en les últimes hores

Els centres de salut assumeixen des d'avui el rastreig de contactes de pacients amb coronavirus

Segons el Servei de Salut, aquest dilluns hi ha 121 persones ateses per casos de contagis a les Illes

La Conselleria de Salut i Consum ha informat aquest dilluns de la defunció d’un pacient per la Covid-19, de manera que la xifra de persones mortes a causa del coronavirus a les illes ascendeix a 227 des de l’inici de la pandèmia, així com d’un nou cas de contagi.

El Servei balear d’Epidemiologia ha confirmat fins al moment 2.309 casos de persones afectades en el territori, un més que el diumenge, i que, seguint els nous criteris de comptabilització del Ministeri de Sanitat, que exclouen les 105 serologies positives anteriors a l’11 de maig, ha notificat 2.204 casos acumulats a Balears al Centre de Coordinació de Alertas i Emergències Sanitàries (CCAES).D’aquests casos comunicats, 1.928 corresponen a Mallorca. Quant al nombre de  curats, ascendeixen a 1.943 persones, una més que el diumenge. Aquestes dades suposen que en el territori hi ha 139 casos de la Covi-19 actius, un menys que el diumenge.

Segons el Servei de Salut, aquest dilluns hi ha 121 persones ateses per casos de contagis. Del total, hi ha 26 casos en atenció hospitalària (8 en UCI) i 95 en primària.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència