Connect with us

Comunitat

L’STEI vaticina un inici de curs escolar molt complicat amb una reducció important de professors

Comença el procés d’escolarització per al curs 2020/21

El sindicat estima una important retallada en les plantilles de docents

El sindicat STEI Intersindical a Balears ha denunciat que la retallada de plantilles en els centres educatius de les illes serà d’entre 250 i 350 docents per al pròxim curs, segons els resultats d’una enquesta telefònica realitzada per l’entitat.

En un comunicat, el sindicat ha explicat que la Conselleria d’Educació, dirigida per Martí March, preveu començar el pròxim curs amb una reducció de quotes en molts centres d’educació infantil i primària, així com amb les quotes de secundària per al pròxim curs, que “en cap cas han estat negociades amb els representants docents”.

Segons l’organització sindical, en molts casos l’assignació de les quotes en els centres balears s’ha realitzat sense tenir en compte el nombre d’alumnes amb necessitats específiques de suport educatiu, la qual cosa “dificultarà encara més una bona atenció a la diversitat en una volta a les aules molt complicada””.

L’STEI també ha criticat que el Ministeri d’Educació es limiti a establir unes recomanacions de seguretat i higiene per a les aules que “no es podran complir”.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència