Connect with us

Comunitat

226 espelmes en record de les víctimes del coronavirus a Balears

226 espelmes en record de les víctimes del coronavirus a Balears

Acte d’homenatge institucional que s’ha celebrat aquest divendres a la Llotja de Palma

L’encesa de 226 espelmes en record de les persones que han mort durant la pandèmia a les Illes Balears ha centrat l’acte d’homenatge institucional a les víctimes de la COVID-19, que s’ha celebrat aquest divendres a la Llotja de Palma.

La commemoració ha estat protagonitzada per familiars de les víctimes, pacients que han superat la malaltia i professionals sanitaris que han destacat en la lluita contra la pandèmia. Han descobert una placa commemorativa en memòria de totes les víctimes, i familiars i pacients han ofert un ram de flors als representants dels sanitaris, per retre’ls homenatge per la seva tasca.

La presidenta Francina Armengol, acompanyada per la resta de membres del Govern, ha assistit a l’acte en el qual també hi han estat presents els principals representants de les institucions illenques i de la societat civil.

La cantant Maria del Mar Bonet, acompanyada de Toni Cuenca al contrabaix, ha interpretat durant la commemoració la peça Joan d’on vens?, en honor de les víctimes. L’acte ha acabat amb un minut de silenci i la interpretació d’El Cant dels Ocells a càrrec d’Emmanuel Bleuse, violoncel·lista de l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència