Connect with us

Actualitat

Ja és oficial: Joan Llodrà substituirà a Caterina Mas en el Consell de Mallorca

Joan Llodrà (MÉS + Esquerra) Manacor

La notícia avançada per defrancdigital.com fa uns dies es va confirmar a última hora del dia d’ahir

Manacor incrementarà la seva representació política en el Consell de Mallorca. El politic manacorí Joan Llodrà, finalment, prendrà el relleu de Caterina Mas com a conseller insular de Més per Mallorca. Les renúncies de Joan Verger, actual batle de Montuïri, i de Kika Coll, directora general insular de Patrimoni, han fet possible que Llodrà torni a l’activitat política, després de decidir posar punt i final, la passada legislatura, a la seva dedicació municipal en el Consistori de Manacor. Llodrà va decidir acceptar la proposta política després de ser consultat sobre aquesta possibilitat a última hora del dia d’ahir i que va ser avançada fa uns dies per defrancdigital.com.

Llodrà substituirà a Caterina Mas, qui té previst oficialitzar la seva dimissió el pròxim 8 de juliol en el transcurs del ple del Consell de Mallorca, on és portaveu adjunta de la formació ecosobiranista. La renúncia de Mas es faria efectiva després de conèixer-se la notícia que finalment haurà de ser jutjada per un delicte de presumpta prevaricació, durant el seu manat al capdavant de l’Ajuntament de Petra.

La presa de possessió del càrrec per part de Llodrà bé podria produir-se al llarg del pròxim mes de juliol o bé podria postergar-se fins al mes de setembre, pendents de les credencials administratives del càrrec.

Llodrá ha reconegut que no comptava amb un retorn a l’activitat política, però que decideix fer-ho amb tota la dedicació que el càrrec comporta.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència