Connect with us

Societat

Sopar tard engreixa

Empitjora la tolerància a la glucosa i redueix la quantitat de greix cremat

Ho hem sentit a dir moltes de vegades, però ara un estudi n’ha aportat més detalls: és una investigació publicada en una revista de la societat endocrina nord-americana. Sopar tard pot contribuir a augmentar el pes i el nivell de sucre a la sang.

Els investigadors van estudiar 20 voluntaris sans (deu homes i deu dones) per veure com metabolitzaven el sopar a les deu del vespre en comparació amb les sis del capvespre. Tots els voluntaris es van ficar al llit a les 11 de la nit. Els experts van descobrir que els nivells de sucre a la sang eren més alts i que la quantitat del greix cremat va ser més petita amb els que van sopar més tard, fins i tot quan havien menjat els mateixos ingredients.

De mitjana, el nivell màxim de glucosa després de sopar tard va ser aproximadament un 18% més alt, i la quantitat de greix cremat durant la nit va disminuir en aproximadament un 10% en comparació amb un sopar més d’hora.

Els horaris dels menjars són molt més importants del que ens pensam en la nostra alimentació. Segons les recomanacions dels experts alimentaris, el més important és que no passin més de quatre hores entre una menjada i l’altre i que, si és possible, se sopi prest.

El nivell màxim de glucosa després de sopar tard va ser aproximadament un 18% més alt, i la quantitat de greix cremat durant la nit va disminuir en aproximadament un 10%

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència