Connect with us

Actualitat

Intervingudes més de 4.200 peces esportives falsificades en establiments de Cala d’Or i Porto Cristo

La venda de les falsificacions hauria suposat la pèrdua per a les marques comercials afectades uns perjudicis econòmics de 180.000 euros

La Guàrdia Civil ha intervingut un total de 4.281 peces esportives falsificades de diferents marques comercials en establiments de Cala d’Or i Porto Cristo.
Segons ha informat l’Institut Armat en un comunicat, també investiga a tres persones per un delicte menys greu contra la propietat industrial.

En suport dels agents, es va traslladar des de Barcelona un perit de les marques afectades, qui, una vegada realitzada la intervenció de la peces esportives, va calcular que la venda de les marques falsificades hagués pogut suposar la pèrdua per a les marques d’uns 180.000 euros, “a més de la suposada estafa al consumidor final amb les samarretes de qualitat molt inferior a l’original”.

Aquest tipus d’actuacions s’emmarquen dins de les quals es duen a terme des de la Guàrdia Civil per a la protecció del ciutadà. En aquest sentit, han recordat que la venda d’aquest tipus de productes incorre en la majoria d’ocasions en una competència deslleial cap a altres venedors o, fins i tot, en un delicte contra la propietat intel·lectual en tractar-se de productes falsificats.

Són tendència