Connect with us

Actualitat

“El batle ha de cessar Gaffar o ha de dimitir”, segons MÉS per Llucmajor

"El batle ha de cessar Gaffar o ha de dimitir", segons MÉS per Llucmajor

L’abstenció del PP i C’s i el vot a favor d’ASI va facilitar que el ple reprovés al regidor de Llibertat Llucmajor per la polèmica dels pilons

MÉS per Llucmajor considera que el batle de Llucmajor, Eric Jareño, ha de “destituir de forma imminent al regidor Alexandro Gaffar (Llibertat per Llucmajor) o, en cas contrari, és Jareño qui ha de dimitir”. L’abstenció del PP i C’s i el vot a favor d’ASI va facilitar que el ple municipal reprovés al regidor de Llibertat Llucmajor per la polèmica d’un pilons a la zona de Maioris que “van ser instal.lats amb el rerefons de beneficiar a un company de partit”.

Mitjançant un comunicat, MÉS per Llucmajor, destaca que “un dels fets que més sorprèn és l’actitud del batle qui, amb la seva abstenció, no només deixa en evidència un regidor del seu equip de govern, sinó que a més demostra la manca de confiança en el seu equip de feina. Això vol dir que al batle li és ben igual el que passi a l’Ajuntament que representa i també la imatge que pugui mostrar el seu equip i el municipi”.

Segons la formació ecosobiranista, “un batle té l’obligació de donar un suport absolut als membres del seu equip i donar-los la confiança perquè facin la feina de govern. Si el batle no es posiciona de forma clara al costat dels seus regidors, demostra públicament que, o bé ha perdut la seva confiança en ells (en el qual cas l’hauria de cessar) o bé que s’inhibeix de la seva obligació de mantenir el clima necessari per a poder exercir el govern municipal”.

Des de MÉS per Llucmajor recorden que “aquesta no és la primera vegada que el batle s’inhibeix de resoldre les disputes entre els membres del seu equip demostrant una vegada més que no exerceix com a batle demostrant una flagrant incompetència per exercir com a representant de tots els ciutadans i ciutadanes de Llucmajor”.

Finalment, també consideren que, el regidor reprovat, Alexandro Gaffar, va perdre l’oportunitat de donar explicacions sobre la polèmica dels pilons: “va insistir en les seves males formes, dient mentides i sense assumir uns fets que semblen més que provats: va segrestar competències que no li tocaven i va desobeir els informes del cap de la Policia Local de Llucmajor”, conclouen.

 

Són tendència