Connect with us

Actualitat

Alumnes de l’IES Llucmajor s’impliquen amb la promoció dels pressupostos participatius

Han elaborat un vídeo promocional en el marc de l’assignatura de Cultura Audiovisual

Un grup d’alumnes de Cultura Audiovisual de primer de batxillerat de l’IES Llucmajor s’han implicat en el procés participatiu amb l’elaboració d’un vídeo per a promocionar entre la població en general i especialment els joves de més de 16 anys, els pressupostos participatius de Llucmajor del 2017.

El vídeo ha estat elaborat amb la coordinació del professor de l’esmentada assignatura, Víctor Castells, qui destaca l’esforç que ha fet l’equip i especialment els joves en la confecció el vídeo en el tram final del curs. “El vídeo ens ha servit per introduir noves temàtiques de llenguatge audiovisual. Ha estat com fer feina per projectes però amb un projecte real que et permet treballar una sèrie d’aspectes que estan relacionats amb un documental de no-ficció. Ha estat molt atractiu perquè han vist com es treballa i el que s’aplica a un projecte real”, explica Castells.

El professor apunta que “anàvem justos de temps però els alumnes s’implicaren de forma voluntària. Vàrem fer un pla de rodatge elegint localitzacions i a més aprofitant per fer altres activitats. Per exemple, havíem de rodar al claustre i aprofitàrem per visitar l’exposició espectacular del fotògraf Michael Kenna, altres alumnes que són de Badies varen elegir les localitzacions d’urbanitzacions… hi va haver una tasca de pensar llocs, férem un càsting, elegirem la veu en off ”, apunta Castells.

Per la seva banda, el regidor de Participació Ciutadana, Tomeu Tugores (PSOE), destaca que “esteim molt agraïts als alumnes i a Víctor Castells per la tasca que han fet. La qualitat del vídeo és molt bona i sobretot destacar que la feina ha estat feta per gent jove del municipi que s’han implicat en la participació ciutadana”.

Són tendència