Connect with us

Esports

El virus també tomba a Djokovic

Djokovic li fa el millor regal de noces a Nadal

El tenista serbi ha estat motiu de crítiques per haver menystingut la pandèmia

Un dels exemples de la deixadesa i relaxació d’una part de la població en aquest punt de la pandèmia pel coronavirus l’ha posat Novak Djokovic. El tenista número 1 del món ha donat positiu per coronavirus i s’afegeix així a la llista de contagis del torneig benèfic que ell mateix va organitzar precisament per receptar fons per a la lluita contra el virus. En un comunicat, el mateix tenista serbi ha explicat que no té símptomes i que s’aïllarà durant 14 dies.

El mateix tenista ha estat motiu de crítiques per haver menystingut la pandèmia. De fet, Djokovic es va negar a sotmetre’s al test per detectar la malaltia. També cal recordar que es va fer públic un vídeo on es veia el número 1 de l’ATP i d’altres participants del torneig participant sense samarreta ni distància física en una festa en una discoteca.

Aquest dimecres la premsa és molt dura amb Djokovic. Sense anar més lluny, El Mundo diu: “El número 1 del tenis mundial també ho és en idiotesa, frivolitat i inoportunitat… després de ser el número 1 en indiferència”.

Són tendència