Els membres de Protecció Civil de Son Servera, protagonistes de les singulars festes de Sant Joan
Connect with us

Oci i Cultura

Els membres de Protecció Civil de Son Servera, protagonistes de les singulars festes de Sant Joan

Els membres de Protecció Civil de Son Servera, protagonistes de les singulars festes de Sant Joan

Han estat els encarregats de llegir el Pregó d’aquest any

Son Servera, igual que bona part dels municipis d’arreu de Mallorca, han hagut d’adaptar les festes patronals d’aquest any a les excepcionals circumstàncies del moment a causa de la crisi sanitària.

La lectura del Pregó de les Festes Patronals a Son Servera, a càrrec dels membres de Protecció Civil del municipi, ha estat l’acte destacat del dia de Sant Joan al municipi.

A l’acte, que ha tingut lloc aquest matí després de la tradicional missa solemne, el grup ha volgut fer un repàs a la seva trajectòria des de la seva entrada en serveu i també han agraït als ciutadans la seva responsabilitat en aquesta crisi sanitària així com a les seves famílies pel suport.

A més, des de la veu emocionada de na Tere, un dels membres de l’agrupació, han volgut convidar a aquells qui vulguin a unir-se a l’equip.

En un any on ens han tornat a demostrar la seva eficàcia, dedicació i solidaritat davant la crisi sanitària de la Covid-19, ells també han volgut agrair als veïnats la seva resposta i ajuda enfront d’aquesta crisi.

Després del pregó, la Banda Municipal de Música ha oferit el concert de Sant Joan que ha donat per finalitzades les festes d’enguany. Unes festes amb pocs actes per tal de complir amb les normatives i garantir la seguretat dels assistents i evitar aglomeracions però que han potenciat el sentiment de poble i unió dels serverins i serverines.

Èxit del primer sopar de carrer

Festes de Sant Joan 2020 a Son Servera.

Els carrers es van omplir de taulades de grups de veïnats que varen treure la seva millor vaixella per a celebrar el primer sopar de carrer de les festes de Sant Joan.

A més d’això, en la revetlla de Sant Joan, els carrers es van omplir de taulades de grups de veïnats que varen treure la seva millor vaixella per a celebrar el primer sopar de carrer de les festes de Sant Joan.

Foren molts els que sortiren davant el seu portal amb grups de no més de 20 persones a sopar al carrer. Una nit amenitzada per músics itinerants que animaren una vesprada tranquil·la però alegre. “Hem demanat seny i la resposta ha estat exemplar”, ha declarat Margalida Vives, regidora de festes.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència