Connect with us

Actualitat

Son Servera promociona el comerç local

Amb una iniciativa que ja es va dur a terme l’any passat, es pretén que la gent conegui els beneficis de comprar en els petits  comerços

L’Ajuntament de Son Servera col·labora enguany en la campanya que organitza PIMECO entre els establiments locals per promocionar el petit comerç.

Ahir, Francesc Riera, regidor de Fires, Festes, Comerç i Mercat; Bernat Coll, president de PIMECO, i Toni Servera, Batle de Son Servera, varen presentar la campanya “Aquest estiu… frescoreta mediterrània“, una iniciativa de la patronal del comerç que vol engrescar els veïnats a comprar en el petit comerç local.

Francesc Riera va explicar que “creim que hem d’estar al costat del comerç local i ajudar-los en el que puguem”. Per la seva banda, Bernat Coll va recordar que aquesta campanya “volem que també sigui una manera perquè el comerciant pugui premiar la fidelitat dels seus clients”.

La promoció segueix la línia que es va iniciar l’any passat amb la campanya “#FeimPinya” i vol recordar tots els beneficis que aporta el petit comerç més enllà de l’econòmic.

Durant aquests dies, tècnics de PIMECO repartiran el material promocional entre els comerços locals i entre els premis que podran guanyar els compradors hi ha diferents models de ventalls dissenyats per l’empresa Melicotó i bosses de tela de llengües.

Són tendència