Connect with us

Oci i Cultura

Manacor va celebrar amb èxit el Dia Internacional de la Música

Manacor va celebrar amb èxit el Dia Internacional de la Música

Un bon nombre de ciutadans van seguir, a peu de carrer, el conjunt d’actuacions musicals previstes en diferents punts del municipi

Manacor va celebrar, de manera nombrosa però també respectuosa amb les circumstàncies del moment, el Dia Internacional de la Música. La iniciativa conjunta dels departaments de Cultura i Fires de l’Ajuntament de Manacor, havia previst per aquest diumenge capvespre una trobada de músics, repartits en distints indrets del municipi (Manacor, Porto Cristo, s’Illot i Son Macià), que amb les seves pròpies interpretacions van permetre que l’esperit de la música tornes animar l’ambient urbà del carrer coincidint amb la finalització del decret de l’estat d’alarma.

El bon temps va acompanyar i l’organització va habilitar els espais escollits perquè els músics poguessin animar una part del capvespre. Marcela Ceorolo, Andreu Galmés, Monxos, Train of Love, Tom Trovador i Alex Maldonado, varen entretenir de valent durant una hora d’actuació al destacat nombre de persones que s’havien congregat arreu amb ganes d’escoltar bona música.

Tom Trovador, en un moment de la seva actuació a Na Camel.la.

El regidor de Fires i també músic professional, Carles Grimalt, va expressar la seva satisfacció amb el resultat de l’acte i va destacar el “bon nivell demostrat per part dels músics escollits per l’ocasió”. També va destacar “l’interès demostrat per un nombre destacat de ciutadans, de totes les edats, que va ser capaç de donar una resposta molt positiva a esdeveniments d’aquest tipus”, que si les circumstàncies ho permeten tindrà continuïtat en futures edicions.

Són tendència