Connect with us

Oci i Cultura

Manacor decideix reobrir els parcs infantils del municipi

Manacor decideix reobrir els parcs infantils del municipi

Aquests espais es netejaran i desinfectaran cada dia i es recomana que els infants emprin mascareta a partir dels 3 anys

L’Ajuntament de Manacor ha decidit aquest dilluns reobrir els parcs de jocs infantils ubicats en els distints nuclis urbans del municipi. La mesura tindrà incidència especial en els nuclis de S’Illot y Porto Cristo, donada l’afluència de gent durant els mesos d’estiu. En el cas concret, del nucli urbà de Manacor també s’obriran al públic la major part d’aquests espais, llevat d’algunes excepcions que romandran tancats.

Des de l’Ajuntament de Manacor s’han planificat desinfeccions i neteges diàries dels elements que conformen aquests espais i que inclouen tant engronsadores, tobogans, jocs com altres elements de zones de descans com bancs o papereres, seguint les indicacions decretades pel Govern. L’ús dels jocs infantils no estarà permès mentre es realitzin les tasques de neteja i desinfecció.

A l’hora de fer ús d’aquests espais, serà necessari i obligatori respectar les mesures de seguretat recomanades per les autoritats sanitàries. Així, es recomana que els infants a partir de 3 anys facin servir mascareta i es recorda que és obligatori per als nins de més de 6 anys en cas de no poder mantenir la distància de seguretat d’1,5 metres. Així mateix, es recomana a pares, mares i tutors que els infants es netegin les mans amb gel hidroalcohòlic abans i després d’haver utilitzat els elements d’entreteniment.

Des de l’Ajuntament de Manacor s’han planificat desinfeccions i neteges diàries dels elements que conformen aquests espais

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència