Connect with us

Actualitat

Els nyaps d’Endesa s’eternitzen

Els nyaps d'Endesa s'eternitzen

Fa 10 mesos que una palmera, de manera provisional, subjecta un cable elèctric als afores de Felanitx, amb el consegüent perill que això suposa

Els fets es remunten al mes de setembre de l’any passat. Un dia de fort vent, va tombar un dels pals que aguanten el cablejat elèctric que dóna servei als usuaris d’un determinat indret situat als afores de Felanitx. El cable va quedar al mig d’un camí de pas amb el consegüent perill pels usuaris de la zona. Aleshores, els afectats es van posar en contacte amb el servei d’avaries de la companyia elèctrica, per informar del fet i reclamar una intervenció dels operaris per tal de normalitzar la situació que s’havia vist afectada per la forta ventada. Unes hores després de l’avís, el mateix dia i quasi de nit, uns tècnics es desplaçaren fins al lloc dels fets per comprovar la situació. Era quasi de nit i exposaren als veïnats afectats que no disposaven de temps suficient per posar un nou pal, ja que l’anterior havia caigut a conseqüència de les deficiències que presentava en la base.

Com a mesura d’emergència, els operaris van decidir fermar el cable a una palmera situada a una zona enjardinada. Abans d’anar-se-n van fer saber que en els pròxims dies la situació quedaria novament restablerta, amb la col·locació d’un nou pal elèctric. “Han passat gairebé 10 mesos i el cable elèctric segueix fermat a la palmera amb el perill que això suposa i, a més, no s’hi pot enfilar ningú per arreglar-la”, denuncien els veïnats afectats. “Ens hem cansat de telefonar a la companyia d’electricitat, però fins ara no hem aconseguit res més que parlar amb màquines, escoltar músiques horroroses i que ens atenguin unes operadores que parlen castellà de Sud-amèrica i que prenen nota. Poca cosa més”, afegeixen.

Els mateixos afectats van ser aconsellats que intentessin provar sort posant el problema en coneixement d’un punt d’atenció al client existent a Campos. L’empresa en qüestió s’anomena s’Aljub. Pel que compten els veïnats afectats i desesperats, tampoc han obtingut cap resultat positiu fins aleshores. Mentrestant els rebuts dels serveis contractats cauen religiosament cada mes, però de l’atenció al client ‘ni flowers.

Són tendència