Connect with us

Actualitat

Demanen 13 anys per apunyalar a un jove a Artà

Demanen 13 anys per apunyalar a un jove a Artà

Els fets, que seran jutjats la setmana que ve, es remunten a l’estiu de 2017

La Fiscalia demana una condemna de 13 anys de presó per temptativa d’assassinat per a un acusat que serà jutjat per l’Audiència de Palma la setmana que ve, per apunyalar en l’estiu de 2017 a un jove de 17 anys a qui havia conegut aquesta mateixa nit.

Els fets van ocórrer de matinada, a l’agost de 2017, en una plaça del poble, de la qual l’acusat es va absentar un moment i on va tornar portant dos ganivets, segons recull l’escrit d’acusació de la Fiscalia.

De manera imprevista i anul·lant qualsevol capacitat de reacció de la víctima, que estava d’esquena a ell, l’acusat va treure un dels ganivets que havia mantingut ocult i li va clavar a l’esquena “amb evident ànim d’acabar amb la seva vida”, segons l’escrit de la Fiscalia. Després va fugir del lloc dels fets amb el ganivet.

A conseqüència de l’agressió, el ferit va ingressar en l’UCI de Son Espases, després de sofrir una parada cardiorespiratòria, havent de ser operat de múltiples lesions internes. La víctima va trigar 163 dies a curar i com a conseqüència d’aquests fets sofreix diverses seqüeles físiques i anímiques, que en alguns casos requereixen ser tractades.

La Fiscalia demana una condemna de 13 anys de presó per assassinat amb traïdoria, en grau de temptativa.

 

Són tendència