Connect with us

Esports

L’acadèmia de Nadal creix: Anuncien 3 noves pistes de superfície ràpida i 7 semi cobertes de terra batuda

L'acadèmia de Nadal creix: Anuncien 3 noves pistes de superfície ràpida i 7 semi cobertes de terra batuda

La direcció del centre argumenta que les noves infraestructures es deuen a la “creixent demanda”

L’acadèmia del tenista Rafel Nadal a Manacor, ampliarà la seva oferta amb la construcció d’un nou pavelló multiusos que albergarà 3 pistes cobertes de superfície ràpida i 7 semicobertes de terra batuda. Així ho ha anunciat la direcció del centre esportiu mitjançant un comunicat.

El motiu de l’expansió és “atendre l’enorme demanda de jugadors i afeccionats” que acudeixen a les instal·lacions cada any, a més “d’apuntalar el prestigi internacional i poder oferir als jugadors de tot el món un servei adaptat a les seves necessitats””, assenyalen des de l’acadèmia.

El nou pavelló tindrà també espais destinats a la preparació física, fisioteràpia, psicologia, nutrició i medicina esportiva que permetran oferir “un servei integral als esportistes””.
Després de la seva ampliació, prevista per a aquest mateix any, (de fet les obres d’ampliació no s’han aturat en cap moment, malgrat el decret de l’estat d’alarma per la Covid-19), el complex comptarà amb 19 pistes de superfície ràpida a l’aire lliure, 15 pistes de terra batuda també a l’aire lliure (7 d’elles es construiran al llarg del 2021), 4 pistes cobertes de superfície dura, 7 pistes semi cobertes de terra batuda i 1 camp de futbol.

Les instal·lacions també disposaran de 7 pistes de pàdel a l’aire lliure, 6 pistes de pàdel indoor (Pàdel Manacor), 1 pista de Padbol, 2 pistes d’esquaix, 1 piscina semi olímpica, 1 piscina a l’aire lliure, un Centre de Fitness i un Spa.

Les obres d’ampliació en el complex esportiu no s’han aturat en cap moment, malgrat el decret de l’estat d’alarma per la Covid-19.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència