Connect with us

Actualitat

Es prohibirà aparcar el cotxe en una ràdio de 4 quilòmetres a l’entorn de Cala Varques

Es prohibirà aparcar el cotxe en una ràdio de 4 quilòmetres a l'entorn de Cala Varques

El Departament de Mobilitat i Infraestructures, en coordinació amb l’Ajuntament de Manacor, implantarà una sèrie d’actuacions a l’entorn de la platja per evitar estacionaments irregulars als vorals de la carretera

El Departament de Mobilitat i Infraestructures del Consell de Mallorca, en coordinació amb l’Ajuntament de Manacor, implantarà una sèrie d’actuacions a l’entorn de Cala Varques per evitar estacionaments irregulars als vorals de la carretera que uneix els nuclis de Porto Cristo amb Portocolom (Ma- 4014).

El conseller de Mobilitat i Infraestructures, Iván Sevillano, ha explicat davant la Comissió Municipal que s’ha celebrat aquest divendres al consistori de Manacor les mesures que començaran a implantar-se les pròximes setmanes. Sevillano, ha insistit que aquestes actuacions es fan “en benefici de la seguretat vial i per evitar l’estacionament irregular dels vehicles i posar fi al perill que aquesta pràctica comporta”.

En concret, es col·locarà senyalització vertical advertint de la prohibició d’aturar i aparcar i es pintarà senyalització horitzontal groga a la via. Ambdues actuacions es duran a terme en un radi de 4 quilòmetres, des del quilòmetre anterior i el posterior a l’encreuament de Cala Varques i en ambdós sentits.

La tercera mesura dissuasiva consistirà en la instal·lació barreres de fusta per a evitar aparcaments irregulars als vorals d’aquesta part de la carretera. Fet que impedirà de manera física l’aparcament en tot aquest tram de via i evitarà accidents per distracció i col·lapses.

El batle de Manacor, Miquel Oliver, ha volgut agrair la col·laboració del departament de Mobilitat i el treball de la comissió de seguretat. Segons el batle “estam parlant d’una platja natural, petita i que necessita ser tractada en conseqüència, no només pel que fa a l’accés sinó des del punt de vista de protecció territorial i de model d’illa”. Així mateix, ha volgut reconèixer la tasca duta a terme els darrers mesos per part dels cossos de seguretat.

Feu clic a ‘M’agrada’

Facebook Pagelike Widget

ÚLTIMES NOTÍCIES

Són tendència