Connect with us

Esports

Manacor estableix un protocol per a la reobertura de les instal·lacions esportives

Pista d’atletisme, camp de futbol de Na Capellera, Poliesportiu Miquel À. Nadal, el camp de futbol de Ses Comes i les pistes de tenis, així com el Poliesportiu Joan Gomis, instal·lacions afectades

El Patronat Municipal d’Esports de l’Ajuntament de Manacor ha establert un protocol per tal de definir la forma en què es pot fer ús de les instal·lacions esportives municipals del municipi durant la vigència de l’estat d’alarma. És a dir, pautar les normes que han de complir les persones usuàries que en vulguin fer ús. Aquesta normativa va entrar en vigor aquest passat dilluns, dia 15, i fins a nou avis.

La pista d’atletisme, el camp de futbol de Na Capellera, Poliesportiu Miquel À. Nadal, el camp de futbol de Ses Comes i les pistes de tenis, així com el Poliesportiu Joan Gomis de Porto Cristo, son les instal·lacions esportives afectades per aquest protocol.

El protocol, entre altres exigències, estableix que per poder utilitzar les instal·lacions esportives municipals és necessari fer abans una sol·licitud prèvia al Patronat Municipal d’Esports. Les sol·licituds s’han de fer individualment en nom propi o en representació d’un grup. Hi haurà un telèfon d’atenció al públic (per realitzar sol·licituds o per aclarir dubtes) de dilluns a divendres en horari de 9.00 a 13.00 hores als telèfons 662 350 948 o 662 350 785 com a mínim amb dos dies hàbils d’anterioritat.

També estableix que només es pot accedir a la instal·lació les persones o grups que tenguin la confirmació de la reserva. Sense públic.

L’accés a la instal·lació és únic i a l’hora i lloc indicats. Això vol dir que s’ha de ser puntual, ja que només s’obrin les portes a l’hora corresponent i en haver tancat portes no es pot accedir a la instal·lació, amb la qual cosa es perd el dret a fer ús de la reserva per aquell dia. En cas de no ser possible guardar la distància de seguretat, s’ha de fer servir un equip de protecció personal (mascareta o pantalla de protecció). Els entrenadors i entrenadores i les persones acompanyants també estan obligades a dur mascareta.

Podeu consultar el protocol integra en el següent enllaç.

Són tendència