Connect with us

Oci i Cultura

El Museu de Manacor amb el personal sanitari de l’Hospital de Manacor

El Museu de Manacor amb el personal sanitari de l'Hospital de Manacor

Han estat convidats a participar d’una visita personalitzada com a mostra d’agraïment per la seva tasca arran de la crisi sanitària

Aquests darrers mesos el personal sanitari ha estat a primera línia de la batalla contra la Covid-19. Per aquest motiu, i com a mostra d’agraïment, el Museu d’Història de Manacor ha posat en marxa una iniciativa d’agraïment al personal sanitari.

La direcció del Museu els ha convidat a una visita guiada personalitzada, que podran dur a terme durant dos dies de la setmana (dilluns i dissabte). Tots els interessats hauran de demanar una cita al següent correu electrònic: publicacionsmuseu@manacor.org. Cada hora podrà entrar un grup de cinc persones com a màxim i es prioritzarà la unitat familiar. A més, el Museu ha posat a l’abast del públic les pautes a seguir per dur a terme la visita, que es poden trobar a www.museudemanacor.com.

Des del Museu s’ha deixat clar que el lema #elMuseuelFasTu no és debades i que es creu realment que són les persones que el fan estar viu. Des d’aquest punt de vista s’ha decidit fer aquest regal al personal sanitari de l’Hospital de Manacor, que durant aquests mesos han vetllat per la nostra salut.

 

Són tendència