Connect with us

Actualitat

Manacor aixecarà la prohibició de banyar-se a la platja de Porto Cristo

Manacor aixecarà la prohibició de banyar-se a la platja de Porto Cristo

Però ho farà amb la bandera groga

L’Ajuntament de Manacor té intenció d’aixecar en les pròximes hores la prohibició de banyar-se a la platja de Porto Cristo, vigent des del passat divendres, després de detectar-se unes filtracions d’aigües fecals que haurien recomanat prohibir banyar-se. Aquest fet s’hauria produït a conseqüència de les fortes pluges que es van produir la setmana passada, i que al mateix temps haurien posat de manifest el mal estat que presenta les xarxes de sanejament i abastiment del nucli costaner. Precisament, el col·lectiu ‘Xítxeros amb Empenta’ en aquestes últimes hores, i mitjançant un comunicat, han demanat explicacions per aquest fet, al mateix temps que reclamen la necessitat de què l’Ajuntament de Manacor assumesqui la gestió del servei a tota la zona costanera del municipi.

Cal dir que un cop s’aixequi la prohibició del bany en la platja de Porto Cristo, aquesta mesura no permetrà poder recuperar l’absoluta normalitat. La bandera vermella que ha onejat aquests dies serà substituïda per la groga, segons han informat fonts de l’Ajuntament de Manacor.

Que vol dir la bandera groga?

Amb bandera groga, el bany està permès, però cal anar amb precaució. No es recomana el bany, però la decisió final ja va a compte del mateix usuari.

Manacor aixecarà la prohibició de banyar-se a la platja de Porto Cristo

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència