Connect with us

Comunitat

Una dona és detinguda a Mallorca per un delicte de maltractaments en l’àmbit familiar

Agredia als seus dos fills

Els fets van tenir lloc la setmana passada. Agents de la Policia Nacional van procedir a la detenció, per un delicte de maltractaments en àmbit familiar, d’una dona de 33 anys, per colpejar als seus fills menors d’edat, tots dos de menys de 12 anys d’edat.

Els fets van ocórrer dimarts passat, a les 17.30 hores, quan un menor va telefonar al telèfon d’emergències 112 comunicant que la seva mare li havia agredit causant-li ferides.
A l’arribada dels agents policials, es van entrevistar amb la padrina dels menors qui després de saber els fets, es va fer càrrec dels mateixos

Després d’una sèrie de gestions, i després del manifestat pels menors que no era la primera vegada que els agredia, van procedir a la localització i detenció de la seva mare.
Pel que sembla el detonant de l’agressió es va deure a l’empipament de la mare amb el seu fill per unes discrepàncies amb l’actual parella d’aquesta, ja que el menor no acceptava que visquessin junts. Arran d’aquí va començar una discussió que va acabar amb la mare agredint al seu fill, fins i tot provocant-li una ferida sagnant en el nas. A més els agents han tingut coneixement que una altra filla també hauria estat agredida, igual que el seu germà.

Són tendència