Connect with us

Actualitat

L’IBAVI decideix posar en marxa un punt d’atenció personalitzada a Manacor

L'IBAVI decideix posar en marxa un punt d'atenció personalitzada a Manacor

Oferirà servei presencial cada quinze dies per tal de resoldre dubtes generals i ajudar a l’usuari amb els tràmits corresponents

Aquest dilluns  la regidora de Serveis Socials, Carme Gomila i la regidora d’Habitatge, Núria Hinojosa, acompanyades per la Directora Gerent de l’Institut Balear de l’Habitatge (IBAVI), Cristina Ballester, han presentat la incorporació d’un nou treballador provinent de l’IBAVI a l’Ajuntament de Manacor.

Aquest nou treballador, que se situarà a l’Espai d’Arts i Humanitats de l’edifici del carrer Major 22, tindrà per funció reforçar la tramitació d’usuaris de l’IBAVI. Es podrà trobar presencialment cada quinze dies per tal de resoldre dubtes generals i ajudar a l’usuari amb els tràmits corresponents. Per sol·licitar l’atenció es necessitarà prèviament demanar cita, que es donaran per cada quinze minuts.

Ballester ha volgut destacar la col·laboració amb l’Ajuntament de Manacor que espera continuï i s’amplii. Per la seva banda, la regidora d’Habitatge, Núria Hinojosa, ha volgut destacar la importància d’apropar els serveis a la ciutadania, mentre que la regidora, Carme Gomila, ha fet èmfasi en el fet que l’habitatge no és exclusiu de l’àrea d’Habitatge o Serveis Socials sinó que s’ha d’entendre com quelcom a abordar transversalment i que “l’habitatge és un punt clau en la cohesió i la justícia social”.

Són tendència