Connect with us

Comunitat

Balears registra 4 nous casos de contagi

Els centres de salut assumeixen des d'avui el rastreig de contactes de pacients amb coronavirus

A Mallorca hi ha 51 persones hospitalitzades, de les quals 12 es troben en unitats de vigilància intensiva

Balears ha registrat altres quatre casos positius de coronavirus i cap mort de persona infectada, en aquestes últimes 24 hores, segons ha informat aquest divendres el Servei balear d’Epidemiologia.

D’aquesta manera, el nombre total de casos a les Illes ascendeix a 2.251, però seguint els nous criteris de comptabilització del Ministeri de Sanitat, que exclouen les 105 serologies positives anteriors a l’11 de maig, ha notificat 2.146 casos al Centre de Coordinació d’Alertes i Emergències Sanitàries. D’aquests casos, 1.882 corresponen a Mallorca.

D’altra banda, 1.820 persones s’han curat, es manté en 227 el total acumulat de defuncions, i en l’actualitat en la comunitat hi ha 204 casos de COVID-19 actius.

El Servei de Salut, per part seva, ha informat que aquest divendres hi ha 188 persones ateses per contagi. D’aquestes persones, hi ha 68 casos en atenció hospitalària (15 en UCI) i 120 en primària. A Mallorca hi ha 51 persones hospitalitzades, de les quals 12 es troben en unitats de vigilància intensiva.

Són tendència