Connect with us

Vídeos Recomanats

Santanyí promou la campanya de promoció turística “Deixa’ns cuidar-te”

La campanya divulga els valors que ofereix l’oferta turística del municipi, especialment dirigida als mercats anglès i alemany

L’Ajuntament de Santanyí està decidit a demostrar tot el seu suport al sector turístic del municipi una vegada que Mallorca ha entrat a la fase 3 del procés desescalada de la crisi provocada pel coronavirus COVID-19. Per això s’ha elaborat una campanya de promoció turística sota el lema “deixa’ns cuidar-te”, amb la qual remarcar tots els elements que té el terme per oferir als seus visitants, tant locals, com estrangers. L’eix central de la campanya serà un espot publicitari amb imatges del municipi i amb missatges clars sobre els valors que ofereix l’oferta turística del municipi.

Segons el regidor de Turisme de l’Ajuntament de Santanyí, Rafel Batle, “ha arribat el moment de posar-nos al capdavant de la promoció del nostre municipi, i ho feim amb una campanya en la qual hi hem posat molta atenció i esforç. Volem que la gent, ara que pot començar a pensar a fer les maletes, tengui en compte les nostres marques, en especial la de Cala d’Or, però sense oblidar Cala Figuera, Cala Santanyí, el poble de Santanyí i la resta de nuclis del terme. Tenim una gran planta hotelera, una oferta complementària fantàstica, un comerç local envejable, uns mercats setmanals coneguts a tot el món… la nostra feina és aconseguir que siguem una elecció prioritària per aquells que s’han decidit a passar les vacances a l’illa”.

També pretén arribar al públic resident de l’illa

El vídeo publicitari, d’uns cinquanta segons, s’ha produït en quatre idiomes: català, castellà, anglès i alemany.

La intenció de l’equip de Turisme de l’Ajuntament de Santanyí és difondre’l tant en l’àmbit nacional com europeu, fent especial incidència en els principals mercats emissors de turistes del municipi, com són Alemanya i Anglaterra. Cala recordar, que el principal nucli turístic de Santanyí, Cala d’Or, va ser inclòs pel prestigiós portal de reserves i ressenyes turístiques TripAdvisor, al TOP-20 Travellers’ Choice Best of the Best, de destinacions emergents a tot el món, sent una de les dues úniques destinacions de l’estat que formen part d’aquesta llista.

Són tendència