Connect with us

Actualitat

Manacor decidirà aquest divendres si permetrà o no l’accés a les platges la nit de Sant Joan

Manacor decidirà aquest divendres si permetrà o no l'accés a les platges la nit de Sant Joan

Hi ha dues possibilitats sobre la taula: Aprovar un decret per prohibir l’accés o permetre la celebració sense grans fogueres i mitjançant grups petits de gent

El govern municipal de Manacor no ha pres encara cap decisió sobre si finalment permetrà l’accés a les platges del municipi per a celebrar la tradicional Nit de Sant Joan, o del contrari aquest esdeveniment també es veurà cancel·lat a conseqüència de la crisi sanitària. Serà una de les qüestions que seran tractades aquest mateix divendres en la comissió de govern, segons han reconegut fonts del mateix Consistori. Ara mateix no hi ha encara cap decisió presa en aquest sentit, però aquest divendres sortirem de dubtes. Precisament, aquest dijous, l’Ajuntament de Palma ha informat que no permetrà aquesta celebració a les platges de la capital, tancant els accessos al públic a partir de les 19 hores del dia 23 i fins a les 10 hores del dia 24 de juny.

En el cas de Manacor, existeixen ara mateix dues possibilitats sobre la taula. Una primera opció, que seria la de prohibir enguany la celebració de la forma acostumada o del contrari permetre-la però de manera molt condicionada. Aquesta segona opció prohibiria l’encesa de grans fogueres ni cita massiva a les platges. La revetlla del 23 de juny es podria celebrar, però amb la prioritat màxima d’evitar aglomeracions, permetent just grups petits de gent i guardant les distàncies recomanades per les autoritats sanitàries. Cal esperar quina és finalment la decisió que decideix prendre l’equip de govern de Manacor en aquest sentit.

Són tendència