Connect with us

Oci i Cultura

Demanen la suspensió d’un concert musical convocat a S’Horta, en ple estat d’alarma

Demanen la suspensió d'un concert musical convocat a S'Horta, en ple estat d'alarma

Es tracta d’una iniciativa musical benèfica organitzada pel departament de Festes de l’Ajuntament de Felanitx, que ha provocat tot tipus de comentaris en les xarxes

Amb motiu de les festes de S’Horta, en el municipi de Felanitx, el departament de Festes de l’Ajuntament ha convocat un concert benèfic titulat ‘2 pájaros a tiro‘ de la mà de l’empresa Trui Espectacles. Els músics Valentí Mendoza i Augusto Redondo tenen intenció d’interpretar durant dues hores alguns dels èxits musicals de Joan Manuel Serrat i Joaquin Sabina. L’acte, en principi, està convocat per aquest pròxim dissabte, dia 13, a partir de les 21.00 hores, a la pista esportiva del col·legi Reina Sofia de s’Horta.

La convocatòria en qüestió ha generat reaccions per a tots els gustos. Pels diferents comentaris expressats en les xarxes socials, un bon nom de veïnats s’han posicionat en contra d’aquesta convocatòria, coincidint amb l’estat d’alarma en vigor, i al·ludint al fet que malgrat les fases de la desescalada el perill de contagi segueix present. Mikel Adrover, “creu que hauríem de ser un poquet més responsables i deixar-ho per més endavant. La Covid-19 malauradament encarà no està controlat, no oblidem tota la gent què ha patit, se n’ha anat i a lluitat davant la monstruosa pandèmia”. Aquest mateix usuari també qüestiona que la convocatòria, per la qual s’ha fixat un aforament limitat de persones, només està permesa l’assistència dels veïnats de S’Horta: “Això me pareix de molt mal gust i de certa manera sectarisme perquè si ho paga s’ajuntament ha d’esta obert per tothom que hi vulgui anar, no els elegits mitjançant secretismes de no sé quin tipus, color, ideologia o altura. No demanem transparència idò amb diners públics jo també en vull”, manifesta.

Molts de comentaris en contra fan al·lusió a què malgrat les fases de la desescalada el perill de contagi segueix present

Altres participants de la pàgina recorden que “no convé abaixar la guàrdia!”. Altres qualifiquen la festa musical “d’imprudent. El virus encara és viu”. Altres exigeixen més altures de mires als responsables polítics de l’Ajuntament, com és el cas de Maria Antònia Porcel, que exposa “m’agradaria que el nostro consistori fos tan “viu” com el virus!”. Altres es demanen “a na que juguen aquest ajuntament?”, entre al·lusions de “poc seny” i advertències de “voreu si no van amb compte…”. Isidre Mateu també considera la convocatòria “d’imprudència. No crec que un ajuntament hagi de fer actes massius, més aviat al contrari”. També es poden llegir alguns comentaris en favor de la trobada musical i que els comentaris en contra són considerats “ganes de tocar els collons”.

 

Són tendència