Connect with us

Esports

Finalment la Mitja Marató del Carme de Capdepera es farà

Davant la manca de policies locals, les agrupacions de Protecció Civil d’Artà, Sant Llorenç i Son Servera s’encarregaran de la seguretat de la prova esportiva

L’Ajuntament de Capdepera ha anunciat aquest dijous que finalment la XXVIII Mitja Marató/ V 10 kilòmetres/ IV Marxa Nòrdica de les festes del Carme d’enguany finalment es podrà realitzar garantint la seguretat dels corredors.

Després de que el Consistori aquesta mateixa setmana anunciava que suspenia la mitja marató per falta d’efectius de Policia que poguessin garantir la seguretat dels participants, el Director General d’Interior i Emergències, Pere Perelló, es va posar en contacte amb el batle de Capdepera, Rafel Fernández per comentar-li la possibilitat de dur endavant la cursa esportiva.

Mitjançant un decret de batlia puntual es poden donar competències en circulació a l’agrupació de Protecció Civil. Es donarà compte d’aquest decret a la Direcció General d’Interior i Emergències i s’activaran també les agrupacions de Protecció Civil d’Artà, Sant Llorenç i Son Servera.

D’aquesta manera finalment es podrà dur endavant la XXVIII Mitja Marató/ V 10 kilòmetres/ IV Marxa Nòrdica que tendrà lloc el dissabte 1 de juliol a les 19:30h a la plaça dels Mariners,de  Cala Rajada. Cal apuntar-se a www.elitechip.net i serà gratuïta per a tots els participants.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència