Connect with us

Oci i Cultura

Critiques a l’organització dels ‘Premis Ciutat de Manacor 2020’

Critiques a l'organització dels 'Premis Ciutat de Manacor 2020'

L’exregidora de Cultura, Antònia Llodrà, va qüestionar l’escassa divulgació donada per l’actual equip de govern a l’edició d’aquest any

Les circumstàncies del moment van fer que l’edició dels Premis Ciutat de Manacor d’enguany, haguessin de ser de manera telemàtica. La pròpia entitat organitzadora, la Institució Alcover, va divulgar aquest passat dilluns mitjançant les  xarxes socials, quatre vídeos donant a conèixer les obres mereixedores del primer premi en les categories d’assaig, novel.la, poesia i teatre.

No va ser motiu de critica el mètode escollit a l’hora de difondre els guardons, sinó més aviat alguns canvis introduïts. Aquest fet va provocar les queixes dels grups de l’oposició (AIPC i El Pi), i en particular de l’exdelegada de Cultura, Antònia Llodrà, al final de l’últim ple municipal celebrat aquest passat dilluns a la nit. La regidora d’AIPC va lamentar que el dia triat aquest dilluns passat, a les 12 hores del migdia, “quan aquesta convocatòria des de sempre s’havia celebrat en dissabte”, i considerant que “l’hora escollida tampoc no sembla ser la més adequada, si el que es pretén és donar-li la màxima visibilitat”.

Llodrà va lamentar també que el propi Ajuntament de Manacor no fes publica cap nota d’agraïment a les obres guardonades, així com tampoc haver emès cap comunicat en aquest sentit. El departament de comunicació de l’Ajuntament de Manacor ha divulgat la relació d’obres premiades aquest dimarts, 24 hores després que s’haguessin divulgat a través de les xarxes les obres i autors guanyadors. Llodrà també va qüestionar que aquesta convocatòria no figurés en el programa de festes virtuals convocades per l’equip de govern.

Antònia Llodrà:”Aquesta convocatòria és considerada, amb el pas dels anys, com un dels premis culturals més importants que es concedeixen anualment a Mallorca i no poden permetre’s aquest tipus d’errors”

Llodrà va recordar que aquesta convocatòria “és considerada, amb el pas dels anys, com un dels premis culturals més importants que es concedeixen anualment a Mallorca i no poden permetre’s aquest tipus d’errors”.

Són tendència