Connect with us

Actualitat

Crispació al ple de Felanitx

El batle, Jaume Monserrat, va acusar els regidors del PP de “terroristes de butxaca”

L’Ajuntament de Felanitx va viure un ple bastant crispat aquest passat dilluns a la nit. Paraules gruixudes del batle, Jaume Monserrat, de cap a l’oposició, fet que va provocar que els regidors del PP abandonassin la Sala, després que el primer edil es negàs a rectificar les seves paraules. El titlla de “terroristes de butxaca”, després d’haver estat interpel·lat per les tasques i el cost del servei de desinfecció del municipi per la Covid-19.

Aquest fet va provocar que el PP hagi emes aquest dimarts un comunicat per tal de justificar el motiu que els va obligar a abandonar la sala de plens abans d’hora.
Segons els populars, “no són formes per a un batle a qui només li hem demanat per la factura de 30.000 en desinfecció a una empresa que, a més, ha fet feina de forma privada per a ell. La nostra tasca com a oposició és la de, precisament, fiscalitzar la gestió de l’equip de govern”, destaca Catalina Soler.

Soler lamenta que el batle “opti per la crispació perquè no va voler retractar-se; només havia de demanar disculpes per les greus acusacions que ens va fer i el debat plenari hauria seguit però no va voler retirar tan dures paraules per les quals haurà de demanar perdó”.

Segons els populars, “no són formes per a un batle a qui només li hem demanat per la factura de 30.000 en desinfecció a una empresa que, a més, ha fet feina de forma privada per a ell”

Són tendència