Connect with us

Actualitat

Detinguda una parella a Son Servera per tràfic de drogues

Detinguda una parella a Son Servera per tràfic de drogues

Amagaven 420 grams de marihuana en cabdells secs llests per a la seva venda en el maleter d’un cotxe estacionat en la via publica

La Guàrdia Civil ha procedit a la detenció d’una parella com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues.
Després de tenir coneixement s’obre la l’existència d’un vehicle estacionat amb droga en el seu interior, en el terme municipal de Son Servera, els agents va iniciar una recerca. Després de localitzar el turisme es va disposar una vigilància discreta fins que el capvespre del passat 29 de maig va aparèixer un segon turisme ocupat per una dona i un home, que van obrir el cotxe estacionat.

Interceptades les dues persones, els guàrdies civils van trobar en el maleter del cotxe estacionat 420 grams de marihuana en cabdells secs llests per a la seva venda, diversos trossos d’haixix i una bàscula digital, per la qual cosa els autors van ser detinguts, sent traslladats a dependències oficials per a l’inici de les diligències.

Una vegada obtinguda l’autorització judicial d’entrada i registre en domicili dels detinguts, en el mateix es van intervenir 150 grams d’haixix, 23 pastilles d’èxtasis, anotacions de vendes de droga, una pistola de gas de calibre 4,5 mm, substància de tall per a la droga i 8.530 euros en bitllets de divers valor.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com