Connect with us

Vist a les xarxes

El polèmic cartell del Servei de Salut d’Andalusia

El polèmic cartell del Servei de Salut d'Andalusia

Apareix un agent de la policia espanyola agafant amb el braç una treballadora sanitària

Podríem dir que la intenció era bona, però el disseny del cartell tal vegada no és el més adequat. Aquesta imatge ha generat molta polèmica en les xarxes en les últimes hores. I es que la Conselleria de Salut i Famílies de la Junta d’Andalusia va divulgar aquest dijous a les xarxes socials una publicació d’agraïment als col·lectius de seguretat pública i sanitaris davant la crisi sinatària. La piulada en qüestió va acompanyada d’un cartell que diu “Som equip”, on apareix un agent de la policia espanyola agafant amb el braç una treballadora sanitària.

La il·lustració ha generat una allau de crítiques, totes orientades en el mateix sentit: sembla que l’agent de policia estigui retenint per força a la al.lota. Moltes de les crítiques apunten també que, seguint la trajectòria del braç, sembla que l’home li estigui grapejant els pits.

Aquest divendres, com a resposta a totes les crítiques, la conselleria ha emès tres piulades per explicar l’origen de la il·lustració. Segons assenyalen, el dibuix l’ha fet una “il·lustradora aficionada” que es diu Miriam.

Són tendència