Connect with us

Actualitat

Felanitx bonificarà fins a un 95% l’impost de construcció per obra nova

Felanitx bonificarà fins a un 95% l'impost de construccions per obra nova

La mesura pretén reactivar l’economia comercial i empresarial del municipi

L’Ajuntament de Felanitx bonificarà l’impost de construccions a totes aquelles persones que hagin demanat un permís d’obra, durant el període de l’estat d’alarma. Aquesta bonificació és una aplicació de la mateixa ordenança que regula aquest impost, això vol dir que per circumstàncies extraordinàries (en aquest cas la pandèmia de la Covid-19) es pot alleugerir la despesa econòmica que suposa dur a terme una obra.

També es poden acollir a n’aquesta bonificació les persones que vulguin fer una reforma o adaptar un local comercial de nova obertura.

La regidora d’urbanisme Gracia González, ha manifestat que «aquesta mesura inclosa dins el pla reacciona Felanitx pretén que el municipi es reactivi econòmicament, que les famílies que hagin de fer una obra tenguin totes les facilitats per fer-ho i si d’aquesta manera els podem ajudar, aquest impost no ha de ser un problema. També volem tenir en compte els comerços que tenien pensat obrir i fer un poc d’obra al seu futur negoci, pensam que és una mesura específica per incentivar el sector comercial»

El procediment per demanar la bonificació és una vegada sol·licitada la llicència i pagat l’impost s’ha de demanar l’abonament d’aquest, si es compleix amb els requisits, es retornaran els doblers.

Són tendència