Connect with us

Artà

Boris Becker, declarat insolvent

La decisió ha estat presa per un tribunal de Londres en no poder pagar un deute per una propietat que té a Artà

Un tribunal de Londres ha declarat aquest dimecres en fallida a l’extenista alemany Boris Becker . Malgrat que els advocats de Becker, van sol·licitar al tribunal de fallides de la capital britànica una “darrera oportunitat” per pagar un deute que va contreure per rehipotecar una propietat que té a Artà, la cap del Registre Civil encarregada del cas, Christine Derret, l’ha declarat insolvent.

Son Coll, finca propietat de Boris Becker, en el municipi d’Artà

Els advocats de Becker argumentaren que sí hi havia “proves evidents” que el seu client podria retornar, a través d’un acord de refinançament, el deute que va contreure amb el banc privat Arbuthnot Latham & Co, calculada entorn dels sis milions d’euros, per la rehipoteca d’una propietat seva en el municipi d’Artà, però el tribunal ho va declarar insolvent.

Christine Derrett, que va afirmar haver-li vist jugar en directe, quan Becker estava en actiu, va indicar, “amb molt dolor”, que no hi havia proves fefaents perquè l’extenista alemany pogués retornar el “deute considerable” que té, al mateix temps que va rebutjar ajornar la sessió durant 28 dies.

Becker, que en els últims anys treballava com a entrenador del tennista serbi Novak Djokovic i col·laborava com a comentarista en la cadena britànica BBC per al torneig de Wimbledon, es va retirar del tennis professional en 1999. En el 2002, l’alemany va ser condemnat a dos anys de llibertat condicional i a pagar mig milió d’euros per evasió fiscal entre els anys 1991 a 1993.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència