Connect with us

Actualitat

Bars i Restaurants de Llucmajor, Santanyí i Ses Salines participen a la campanya “Pren nota, recicla vidre”

2017 ha estat proclamat per les Nacions Unides com l’Any Internacional del Turisme Sostenible

L’estiu és un dels moments d’augment major del turisme i del consum, així com el període en què es recicla un terç del total de l’any. De complir les previsions, amb el vidre reciclat a les localitats participants en el pla de Balears, es reciclaran molts envasos que envolten la costa balear. A més, evitaria l’emissió de 5.000 tones de CO2 a l’atmosfera, l’equivalent a retirar 1.200 cotxes de la circulació.

Les localitats participants aquest any son: Sant Antoni, Sant Joan, Sant Josep i Santa Eulàlia a Eivissa; Llucmajor, Palma, Santanyí i Ses Salines a Mallorca; i l’illa de Menorca.
Ángel León, conegut com “Xef del Mar” i impulsor de la sostenibilitat a l’alta cuina amb iniciatives com el reciclatge de peixos de rebuig, és l’ambaixador de la campanya “Toma nota, recicla vidrio”. El xef ha creat un gelat marí sostenible i ha realitzat un crida als ciutadans i professionals de l’hoteleria per animar-los a un vidre de reciclatge en aquesta època. Els establiments hotelers concursaran per guanyar una classe magistral amb Ángel León, en el restaurant guardonat amb dues estrelles Michelin, Aponiente.
2017 ha estat proclamat per les Nacions Unides com l’Any Internacional del Turisme Sostenible amb l’objectiu de sensibilitzar sobre la necessitat de minimitzar l’impacte en l’entorn d’un dels sectors més importants de tot el món.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència