Connect with us

Actualitat

Artà, Campos, Ses Salines i Santanyí podran sol·licitar ajudes pels temporals del 2019

L'onatge destrueix un veler de fusta en el Caló de sa Torre, a Santanyí

El Ministeri de Política Territorial i Funció Pública ha convocat ajudes per valor de 151.955.050 euros per a reparar infraestructures municipals

El Ministeri de Política Territorial i Funció Pública ha convocat ajudes per un import de 151.955.050 euros per a reparar infraestructures municipals danyades per catàstrofes naturals, que inclouen els dos episodis de la DANA que van assotar les Illes el mesos d’agost i setembre de 2019.

Els municipis de les illes afectats per les fortes pluges i inundacions registrades aquests dos mesos, entre els quals fiuguren Artà, Campos, Ses Salines i Santanyí, entre d’altres, podran sol·licitar les ajudes en els pròxims quinze dies, a partir d’aquest dimecres, segons ha informat la delegació del govern espanyol a Balears en un comunicat.

El Consell de Ministres ha autoritzat la convocatòria d’ajudes per a subvencionar obres de reparació o restitució d’infraestructures, equipaments i instal·lacions i serveis de titularitat municipal i de les mancomunitats, conseqüència de catàstrofes naturals.

Balears va registrar quantiosos danys a conseqüència dels episodis de fortes pluges dels dies 25, 26 i 27 d’agost i entre el 9 i el 16 de setembre de 2019.

Són tendència