Connect with us

Oci i Cultura

Els Premis ‘Ciutat de Manacor’, en versió confinada

El pròxim 8 de juny, mitjançant les xarxes socials, es donaran a conèixer les obres guanyadores de les diferents modalitats: novel·la, poesia, teatre i assaig

En aquesta convocatòria 2020 la presentació d’obres a les diferents modalitats ha estat ben elevada: 33 originals a novel·la, 68 a poesia, 30 a teatre i 7 a assaig, segons han informat els convocants.

El jurat de novel·la ha estat format per Pere Antoni Pons, Jaume Capó i Àngels Fitó. El de poesia, per Antoni Riera Vives, Begoña Méndez i Antoni Xumet. El de teatre per Antoni-Lluís Reyes, Tomeu Amengual i Neus Nadal i el d’assaig per Damià Pons , Carles Cabrera i Jaume Claret.

Els guanyadors de les distintes obres per cadascuna de les modalitats presentades es donaran a conèixer el pròxim 8 de juny (versió confinada), mitjançant les xarxes socials de l’Ajuntament de Manacor. Per aquest motiu s’han elaborat uns vídeos divulgatius, que han estat coordinats per l’actriu Bàrbara Nicolau Galmés i hi han participat també l’actriu Marina Collado i l’actor Albert Martínez. La música és original de Joana Gomila i el muntatge i el disseny de la producció és d’Antònia Monroig.

Inicialment s’havia de donar la notícia el dissabte 30 de maig, però a causa del decret de dol oficial van decidir posposar-ho per al 8 de juny. Serà a partir de les 12 del migdia a través de les xarxes.

Són tendència