Connect with us

Comunitat

Balears confirma dues noves morts per coronavirus i un nou contagi

Tres noves víctimes a Mallorca per coronavirus

S’eleven a 226 el número de víctimes mortals durant la pandèmia

La Conselleria de Salut ha confirmat aquest dilluns que ha comptabilitzat dues noves morts per coronavirus a les Illes, la qual cosa eleva a 226 el nombre de defuncions durant la pandèmia.

Segons ha informat el departament autonòmic d’Epidemiologia, en les últimes hores s’ha registrat oficialment 1 nou contagi.

El nombre total d’infeccions de la Covid-19 confirmat amb proves PCR (les úniques que comptabilitza el Ministeri de Sanitat), ascendeix en l’arxipèlag a 2.081. Del total de casos, gairebé el 88% (1.826) s’han produït a Mallorca.

A dia d’avui, 1.702 persones que van patir la malaltia han estat donades d’alta. Segons les dades del Servei de Salut, que no tenen correspondència directa amb els d’Epidemiologia per la diferència temporal en el processament de la informació, a Balears hi ha 101 persones hospitalitzades amb coronavirus.

A Mallorca hi ha 82 ingressats, 19 en vigilància intensiva, altres 20 persones reben atenció per la malaltia en els seus respectius domicilis i hi ha 142 sense diagnósticar però en vigilància en els seus domicilis.

Són tendència