Connect with us

Esports

Nadal condiciona la seva participació a Roland Garros “si reuneix les condicions de seguretat i sanitàries”

En una subhasta solidària: Paguen 20.500 euros per la samarreta amb què Nadal va guanyar Roland Garros en 2019

El torneig va ser ajornat de maig a setembre per la crisi del coronavirus

Rafel Nadal jugarà aquest any el torneig de Roland Garros si pot fer-ho “en condicions òptimes de seguretat”, segons ha defensat l’esportista manacorí en una entrevista emesa pel canal francès Stade 2.

“Si podem jugar en condicions òptimes de seguretat, si tothom pot participar, si reuneixen aquestes condicions, sí, seré allà, però ara mateix és necessari prendre precaucions i ser responsables amb les decisions adequades per a protegir la seguretat i la salut de tot el món del tenis”, ha declarat el tenista.

Interrogat sobre el futur del torneig, que els organitzadors decidiren ajornar de maig a setembre per la crisi del coronavirus i del qual és dotze vegades campió, ha declarat que no pensa en això “de manera professional, sinó sanitària. Cal protegir la salut de tota la gent que treballa en el torneig”, va manifestar.

Nadal també va confessar que no li agradaria que la competició es jugués a porta tancada, tal com han arribat a plantejar-se els organitzadors, perquè “les sensacions que et generen jugar davant del públic és una cosa difícil de trobar sense públic“.

El tenista manacorí ha confessat que no li agradaria que la competició es jugués a porta tancada

 

Són tendència