Connect with us

Actualitat

Troben una dona fermada i emmordassada en un habitatge de Cas Concos

Troben una dona fermada i emmordassada en un habitatge de Cas Concos

La Guàrdia Civil investiga un violent assalt en una casa del carrer Glosador Sebastià Vidal ‘Sostre’ el passat dissabte a la nit

Commoció en Cas Concos. El tranquil nucli de Felanitx va viure dissabte passat a la nit un presumpte robatori que serà recordat durant molt de temps. Una dona, d’avançada edat, va ser trobada per un veïnat després d’escoltar diverses vegades veus reclamant auxili a l’interior de la seva pròpia casa. La víctima es trobava fermada de peus i mans i emmordassada en un llit, després de sofrir un presumpte robatori dissabte passat a la nit. La dona va passar tota la matinada immobilitzada, fins que va poder ser rescatada el diumenge al matí. Pel que sembla, un grup de persones s’haurien endinsat a l’interior de la casa, situada en el carrer Glosador Sebastià Vidal ‘Sostre’, amb el propòsit de dur a terme un robatori.

Una vegada la dona va poder ser alliberada, els mateixos veïnats de la zona van decidir avisar del succés a la Guàrdia Civil qui va desplaçar a diversos agents fins a la casa on havien succeït els fets, amb la finalitat de prendre-li declaració i recaptar informació sobre el succeït. Van poder constatar que a l’interior de l’immoble tot estava regirat. Els autors van accedir a l’interior de la casa amb el propòsit de fer-se amb els doblers i amb les joies que la dona podria guardar a casa. No ha transcendit si els assaltants van poder aconseguir el seu propòsit.

Arran dels fets, que han causat la lògica commoció en el nucli de Felanitx, la Guàrdia Civil ha decidit obrir una recerca amb la finalitat d’esclarir els fets i poder detenir als autors. La dona vivia sola. Un familiar de la víctima que té fixada la seva residència habitual prop de l’habitatge assaltat, no es trobava a casa en el moment dels fets.

La dona vivia sola. Un familiar de la víctima que té fixada la seva residència habitual prop de l’habitatge assaltat, no es trobava a casa en el moment dels fets

Segons fonts de la recerca, els autors de l’assalt podria fer temps que estudiaven o coneixien els moviments de la víctima, fins que van decidir passar a l’acció. Totes les línies d’investigació estan obertes.

Són tendència