Connect with us

Actualitat

L’hospital de Manacor només té a dos pacients ingressats per la Covid-19

Balears té 562 casos acumulats de coronavirus

Segons les dades facilitades aquest dissabte pel centre sanitari

La veritat és que aquestes xifres conviden a un cert optimisme, si bé és imprescindible no abaixar la guàrdia i no relaxar les mesures de prevenció. Segons les dades que facilita diàriament l’Hospital de Manacor sobre el nombre de pacients que estan sent atesos a conseqüència de la crisi sanitària, ara com ara únicament hi ha dues persones que romanen hospitalitzades en tot el centre per la Covid-19. Cap cas, des de fa ja diversos dies, en l’UCI.

Les xifres han experimentat una caiguda important en aquestes últimes 48 hores a l’hospital de Manacor: dijous passat eren 7 els casos hospitalitzats en planta, dos dies després aquesta xifra s’ha vist reduïda a 2 persones.

La tendència de la situació assistencial en la resta de centres sanitaris de l’illa també va a la baixa. En el conjunt dels hospitals de Mallorca hi ha 76 persones Ingressades, de les quals 20 es troben en unitats de vigilància intensiva. 22 persones més son tractades a casa seva.

Segons l’últim balanç fet públic aquest mateix dissabte pel Servei balear d’Epidemiologia, en aquestes últimes hores s’han registrat vuit nous casos positius en el conjunt de Balears i no s’ha notificat cap defunció a conseqüència de la crisi sanitària.

Segons l’últim balanç fet públic aquest mateix dissabte pel Servei balear d’Epidemiologia, en aquestes últimes hores s’han registrat vuit nous casos positius en el conjunt de Balears i cap defunció

 

Són tendència