Connect with us

Actualitat

“Les deficiències són corregibles i no serà necessari sotmetre els canvis a exposició pública”

"Totes les deficiències són corregibles i no serà necessari sotmetre els canvis a exposició pública"

La delegada d’urbanisme de Manacor, Núria Hinojosa, es mostra confiada que el nou document urbanístic pugui ser aprovat de manera definitiva abans del pròxim mes de novembre

La delegada d’urbanisme de l’Ajuntament de Manacor, Núria Hinojosa, s’ha mostrat confiada que totes les deficiències detectades per la Comissió Insular d’Urbanisme del Consell de Mallorca, puguin ser degudament corregides en els pròxims mesos. Sense entrar en el fons de la qüestió, ha comentat que les observacions plantejades per la Comissió Insular d’Ordenació, Territori i Urbanisme (CIOTU) “afecten aspectes molt generalitzats del Pla, però tots són esmenables”. En opinió d’Hinojosa, que ha declarat estar disposada a “deixar-se la pell” en els pròxims mesos perquè les correccions puguin dur-se a terme, aquesta situació obliga a totes les parts que van intervenir en la redacció del PGOU aprovat pel Ple municipal “ara reprenguem la senda del treball conjunt i entre tots poguem sumar esforços perquè els canvis exigits puguin executar-se sense més demores”. A pesar del contratemps que ha suposat la decisió adoptada aquest divendres per la Comissió Insular, Hinojosa ha volgut deixar clar que “la decisió en cap cas implica que el nou document hagi de superar novament un període d’exposició pública. Aquesta circumstància ha de tranquil·litzar-nos a tots”. La titular del departament d’urbanisme de Manacor ha recordat que els tècnics urbanístics del Consell de Mallorca solen caracteritzar-se per la seva alta exigència en aquesta mena de qüestions, al mateix temps que ha recordat que fins avui no ha hagut ni un sol municipi de l’illa que hagi estat capaç de superar en primera instància la prova de la CIOTU.

La titular del departament d’urbanisme de Manacor ha recordat que els tècnics urbanístics del Consell de Mallorca solen caracteritzar-se per la seva alta exigència en aquesta mena de qüestions

Hinojosa confia que una vegada introduïts els canvis exigits, i una vegada el document urbanístic modificat compti novament amb el vistiplau majoritari del ple municipal, pugui ser aprovat definitivament en la pròxima reunió tècnica insular, prevista en principi per al pròxim mes d’octubre.

Cal recordar, que l’Ajuntament de Manacor disposa fins al 26 de novembre d’aquest mateix any per a aprovar el nou PGOU, en cas contrari les conseqüències, ja no sols urbanístiques sinó també econòmiques, poden ser devastadores. L’amenaça de les expropiacions de les zones verdes continuen estant presents en l’horitzó.

L’amenaça de les expropiacions de les zones verdes continuen estant presents en l’horitzó

 

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència