Connect with us

Actualitat

El Consell de Mallorca paralitza l’aprovació definitiva del nou PGOU de Manacor

Miquel Oliver: "El PGOU que proposam és el millor possible"

La Comissió Insular d’Urbanisme ha detectat algunes deficiències que hauran de ser corregides

La Comissió Insular d’Urbanisme en la reunió d’avui divendres tenir previst tractar l’aprovació definitiva del PGOU de Manacor, que el Ple municipal va aprovar a finals de l’any passat. L’acord no ha pogut ser validat, ja que els tècnics han detectat algunes deficiències que hauran de ser corregides.

En declaracions a IB3 Ràdio, el director insular d’Urbanisme, Lluís Corral, ha explicat que de manera consensuada s’ha decidit aturar la tramitació del nou Pla urbanístic de la capital del Llevant. No ha transcendit en què consisteixen aquestes deficiències detectades, si bé ha ressaltat que “totes són esmenables”. El document serà remès novament a l’Ajuntament per tal que siguin revisades les observacions fetes des de la Comissió Insular d’Urbanisme que han impossibilitat informar favorablement a la seva aprovació definitiva.

Des de l’ens insular i des del propi Ajuntament de Manacor, es confia que una vegada corregides les modificacions proposades, i una vegada superat novament l’acord plenari del document modificat, el nou PGOU pugui ser aprovat de manera definitiva després de l’estiu.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència