Connect with us

Actualitat

Manacor fa públic les freqüències de neteja de tots els carrers del municipi

Manacor fa públic les freqüències de neteja de cadascun dels carrers dels distints nuclis urbans del municipi

El departament de Medi Ambient ha elaborat uns plànols que permet que els mateixos ciutadans puguin consultar tota la informació relacionada amb el servei

El govern municipal de Manacor, que dur camí de complir el seu primer any de mandat al capdavant de l’Ajuntament, es va comprometre a què el tema que fa referència a la neteja dels carrers seria una de les prioritats del seu programa de gestió. Els primers mesos es va feina principalment en tot allò relacionat amb la implantació, de manera escalonada, del nou servei de recollida porta a porta, reciclatge i el servei de recollida de voluminosos. Ara sembla haver arribat l’hora d’intentar millorar una de les assignatures pendents del municipi des de fa anys: millorar la neteja dels carrers.

Per aquest motiu, el departament de Medi Ambient ha elaborat un pla d’actuació per tal de millorar aquest servei en els distints nuclis urbans (Manacor Ciutat, Porto Cristo, S’Illot, Cala Anguila, Cala Mendia, s’Estany d’en Mas, Cala Murada i Cales de Mallorca, tant en temporada alta com baixa).

S’ha posat a disposició dels ciutadans un mapes on es pot consultar les freqüències de la neteja viaria: www.residusmanacor.cat/neteja-viaria, així com els dies de la setmana que aquesta actuació es durà a terme en cadascun dels carrers. En les vies més transitades dels distints nuclis urbans s’ha establert una periodicitat màxima de sis dies a la setmana. El mateix departament de Medi Ambient també ha informat que la neteja convencional s’ha vist reforçada mitjançant aigua a pressió dels espais més transitats o sensibles, com puguin ser places o parcs.

Manacor fa públic les freqüències de neteja de cadascun dels carrers dels distints nuclis urbans del municipi

S’ha posat a disposició dels ciutadans un mapes on es pot consultar les freqüències de la neteja viaria.

També s’ha fet un esment especial a què per motiu de la pandèmia del coronavirus el servei de neteja viària es pot veure alterat en compliment dels protocols de neteja i desinfecció recomanats per les autoritats sanitàries.

Són tendència