Connect with us

Actualitat

L’Ajuntament de Manacor amplia l’horari d’atenció al públic

A partir del pròxim mes de juliol s’avançarà l’horari d’obertura a les vuit i mitja del matí

L’Ajuntament de Manacor, a partir del pròxim mes de juliol s’avançarà l’horari d’obertura a les vuit i mitja del matí. Així, el nou horari previst, que començarà a entrar en vigor dilluns dia 3 de juliol, farà que els ciutadans i ciutadanes puguin acudir a l’Ajuntament de Manacor de dilluns a divendres de les 8.30 h a les 14 h. D’aquesta manera l’horari d’atenció s’amplia mitja hora, ja que fins ara l’atenció a la ciutadania començava a les 9 h.

El batle, Pedro Rosselló, considera que “aquesta ampliació d’horaris és positiva ja que permetrà als ciutadans compaginar millor la seva vida laboral amb la realització dels tràmits relacionats amb l’Administració local”. El batle i la regidora de Recursos Humans, Maria Antònia Sansó, també volen fer públic el seu reconeixement a tot el personal de les oficines municipals i als representants sindicals per la bona disposició demostrada a l’hora d’establir aquests canvis en la jornada de feina dels treballadors municipals.

Des de la SAM, l’empresa municipal de serveis que, entre altres coses, gestiona la distribució d’aigua a la ciutat de Manacor, recorden que l’horari dels mesos de juliol i agost passarà a ser de les 8 h a les 15 h. Així, durant aquests dos mesos d’estiu la SAM no atendrà al públic els dijous horabaixa ni tampoc els dissabtes al matí. Amb tot, a partir del mes de setembre l’horari tornarà a ser l’habitual: de les 8 h a les 15 h, de dilluns a divendres; els dijous horabaixa de les 16 h a les 20 h i els dissabtes de les 9 h a les 13 h.

Són tendència