Connect with us

Actualitat

Felanitx decideix recuperar part dels venedors ambulants en el mercat dels diumenges

Felanitx decideix recuperar part dels venedors ambulants en el mercat dels diumenges

Les paradetes exteriors se situaran a la plaça de Sa Font de Santa Margalida, Plaça Jaume II i Plaça Pax

Aquest pròxim diumenge 31 de maig els carrers de Felanitx recuperaran part dels venedors ambulants que cada diumenge podíem veure en el mercat dominical abans de l’estat d’alarma. L’Ajuntament de Felanitx ha autoritzat a una vintena de venedors reprende l’activitat. Les paradetes exteriors se situaran a la plaça de Sa Font de Santa Margalida, Plaça Jaume II i Plaça Pax, segons ha informat el Consistori.

La distància de separació entre venedors ambulants serà de dos metres. Les parades se situaran a la part més propera a les façanes evitant que els clients puguin accedir a la part posterior dels seus llocs comercials. L’espai que ocupi la parada estarà delimitat per tanques de seguretat, per evitar que les persones s’acostin als productes que es troben a la venta. El venedor, que complirà amb les mesures de seguretat corresponents, podrà manipular i mostrar el producte al client que haurà de dur guants i mascareta.

En aquest sentit, el regidor de fires i mercats, Xisco Duarte ha recordat que “Felanitx ha estat un dels pocs mercats de Mallorca que ha tingut obert les paradetes agroalimentàries al recinte municipal durant el confinament. Ara que hem entrat en aquesta segona fase i recuperam poc a poc la normalitat, també volem recuperar les paradetes de l’exterior, les del carrer, ampliam així l’oferta de productes tan als residents com a les persones que ens puguin visitar. Fa 84 anys que el mercat és actiu a Felanitx, primer amb productes d’alimentació i després es varen anar afegint altres sectors no alimentaris”.

El mercat de Portocolom (dimarts i dissabte a la plaça del Comerç), Cas Concos, s’Horta continuarà com fins ara, amb la venda de productes agroalimentaris. Tots tindran el mateix horari, de les 8 fins a les 13 hores.

Són tendència