Connect with us

Vist a les xarxes

Un montuïrer, que resideix a Algaida, braveja de ‘manacorinitat’ en el Parlament

Un montuïrer que resideix a Algaida braveja de 'manacorinitat' en el Parlament

El diputat, Joan Mas “Collet”, va referir-se al regidor de Manacor, Sebastià Llodrà, per a defensar que la manifestació més important que ha viscut Mallorca va ser a l’any 1987 per reivindicar l’hospital

El titular fa un breu recorregut per distints municipis de l’interior de Mallorca fins a arribar al Parlament. Tot això per referir-nos al diputat de MÉS per Mallorca, Joan Mas “Collet” (nascut a Montuïri, però que des de fa anys viu a Algaida i que té bones amistats a Felanitx i també a Manacor), que en la seva darrera intervenció en la cambra parlamentària va referir-se a la manifestació que va convocar el passat cap de setmana la ultradreta pels carrers de Ciutat per tal de protestar per la gestió política del govern espanyol respecte a la crisi sanitària.

El parlamentari ecosobiranista va decidir tirar d’hemeroteca per referir-se a la manifestació reivindicativa més important que hauria tingut lloc a Mallorca. No heu diu ell, va fer una destacada menció al seu company de partit i actual regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Manacor, Sebastià Llodrà, qui hauria declarat que la mobilització més important que ha patit Palma va ser la que protagonitzaren els veïnats del Llevant, l’any 1987, per reivindicar la construcció de l’hospital de Manacor. La caravana de vehicles que es desplaçaren des del Llevant fins a Ciutat va arribar a provocar cues de fins a 11 quilòmetres en els accessos a la ciutat per la zona del passeig marítim i va provocar un col·lapse circulatori històric i sense precedents a l’illa.

No li degué agradar a JR Bauzá la intervenció de Mas, després de no citar el mèrit de l’expresident de Balears que ell solet va ser capaç de protagonitzar una altra de les mobilitzacions més multitudinàries que es recorden a Mallorca, amb el famós i polèmic TIL.

En opinió de “Collet”, després de Manacor i tirant d’ironia parlamentària, la segona mobilització més gran viscuda a Mallorca (també bastant caòtica, per cert) va ser l’apertura del centre comercial FAN Mallorca. Fins i tot els qui no hi anàrem encara ara la recordam. En al·lusió a la mobilització de Vox de dissabte passat, “va ser de tercera regional”, va concloure el parlamentari.

Són tendència