Connect with us

Vist a les xarxes

Continua el desgavell amb les dades de persones mortes per coronavirus a l’estat

Continua el desgavell amb les dades de persones mortes per coronavirus a l'estat

En aquestes últimes hores, el Ministeri de Sanitat ha elevat a més de 27.000 el nombre total de víctimes

Al Ministeri de Sanitat segueixen sense quadrar-li el nombre exacte de persones que haurien mort en els diferents territoris de l’estat a conseqüència del coronavirus. Un autèntic despropòsit que ve produint-se des de fa setmanes i que a dia d’avui segueix sense aclarir-se. Ara el Ministeri de Sanitat eleva a més de 27.000 les víctimes a l’estat espanyol. De cop i volta, ahir, en va afegir 283 més a l’informe amb les xifres que actualitza cada dia.

Segons els tècnics són defuncions sense una data concreta o que no estaven notificades. I ara, fent fitxes individualitzades i no només documents amb el nombre de morts, han aflorat casos que s’havien comptat més d’una vegada. En tot cas, les dades no quadren per enlloc.

Sanitat diu que les dades són clares, que les comunitats estan fent un esforç per comunicar-les amb precisió i que tot plegat forma part del reajustament que s’està fent al sistema per poder identificar millor els brots del virus, a partir d’ara. Però el cert és que dimarts, de cop, es van sumar 283 morts a la xifra total des de l’inici de la pandèmia. I això que ahir només se’n van notificar 35, que són persones que han mort durant els últims set dies.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com