Connect with us

Comunitat

Turisme patrocina amb gairebé 1 milió d’euros el producte turístic d’hivern

L’ATB destina així més recursos a producte turístic i menys a promoció, amb la cultura, la gastronomia i els esports com a eixos principals

L’Agència de Turisme de les Illes Balears ha patrocinat fins al mes de maig 39 projectes d’entitats privades i 3 d’organismes públics en el marc de la convocatòria de patrocinis públic-privat i públic-públic a la qual s’han destinat un total de 938.293,31 euros. El vicepresident del Govern i conseller d’Innovació, Recerca i Turisme, Biel Barceló, ha anunciat una nova convocatòria de patrocinis a la que es destinaran 300.000 euros per a la realització de projectes entre octubre i desembre d’enguany.

L’objectiu d’aquesta convocatòria ha estat promoure el turisme fora dels mesos d’estiu i l’ocupació laboral durant tot l’any, tot fomentant un producte turístic de qualitat centrat en l’hivern. Biel Barceló ha declarat: “Hem parlat moltes vegades de millorar i equilibrar el nostre model turístic, i això s’ha de fer amb recursos”. Ha explicat: “Hem deixat de fer promoció turística d’estiu, i els recursos els destinam a la creació de producte turístic i els centram en activitats que es duguin a terme a la primavera, la tardor i a l’hivern”. Els projectes aprovats han permès “crear sinergies amb altres sectors que no tenen a veure directament amb el turisme, com són la gastronomia i producte local, els esports i la cultura”.

Biel Barceló, ha anunciat una nova convocatòria de patrocinis a la que es destinaran 300.000 euros per a la realització de projectes entre octubre i desembre d’enguany

Pere Muñoz, director gerent de l’Agència de Turisme, ha afirmat que “amb aquesta convocatòria s’han complert els objectius d’atraure visitants a l’hivern i que coneguin la nostra oferta”. Muñoz ha declarat que” s’han patrocinat un 64% d’esdeveniments esportius en el conjunt de les Illes Balears relacionats amb running, cicloturisme i altres disciplines esportives i un 30 % a projectes del camp de la cultura que és un dels elements que fan atractiu el territori”

Són tendència