Connect with us

Vist a les xarxes

Mala maror a Interior

Des de l'inici de l'estat d'alarma: Interior ha bloquejat més de 45.000 dominis d'internet

Dimiteix el número dos de la Guàrdia Civil després que Grande-Marlaska decidís diumenge passat destituir al cap del cos a la comunitat de Madrid

El Ministeri de l’Interior del govern espanyol viu un ‘estat d’alarma’ polític i policial majúscul des d’aquest passat dilluns. Els esdeveniments s’han precipitat en aquestes últimes hores, després que es conegués la destitució fulminant aquest passat diumenge del cap de la Guàrdia Civil en la comunitat de Madrid, el polèmic coronel Diego Pérez de los Cobos, “per pèrdua de confiança”, segons el ministre, Grande-Marlaska.

Aqiest dimarts, s’ha sabut que el número dos de la Guàrdia Civil, el general Laurentino Ceña, ha presentat la seva dimissió. Des del Ministeri de l’Interior no han facilitat gaire explicacions sobre el motiu del relleu, tot i que arriba 24 hores després de la destitució de Pérez de los Cobos (home clau en el judici contra el procés de Catalunya).

La destitució posa de manifest la mala relació del ministre de l’Interior, Fernando Grande-Marlaska, amb la cúpula de la Guàrdia Civil.

El general Ceña va ser una de les cares visibles dels informes de la Guàrdia Civil en les rodes de premsa de la Moncloa sobre el coronavirus, les anomenades rodes de premsa de les medalles. No n’hi ha detalls, però s’havia de jubilar al mes de juny.

El rerefons de tota aquesta moguda és un informe del cos per un jutjat on s’acusa el també discutit responsable de les Alertes Sanitàries, Fernando Simón, de no ser neutral políticament i on també s’adverteix que es pot acusar de prevaricació el delegat del govern espanyol a Madrid per no haver cancel·lat les manifestacions del 8-M.

El rerefons de tota aquesta moguda és un informe del cos per un jutjat on s’acusa el també discutit responsable de les Alertes Sanitàries, Fernando Simón, de no ser neutral políticament i on també s’adverteix que es pot acusar de prevaricació el delegat del govern espanyol a Madrid

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència